Ons boek Begeleid Leren voor studenten met psychische problemen. Praktijkboek voor onderwijs- en zorgprofessionals is uit!Steeds meer studenten kampen met psychische problemen en ervaren hierdoor belemmeringen bij het volgen van een reguliere opleiding. Een aantal van deze studenten breekt hun studie zelfs voortijdig af en heeft hierdoor minder kans op een (goede) baan. In het boek ‘Begeleid Leren voor studenten met psychische problemen’ worden veelvoorkomende psychische problemen bij studenten besproken evenals de belemmeringen die deze studenten daardoor kunnen ervaren bij het studeren. Het boek biedt praktische en toepasbare handvatten om deze studenten binnen het mbo, hbo en wo te begeleiden bij het volhouden van hun studie.
Auteurs: #LiesKorevaar (red.) #JacomijnHofstra, PhD (red.) #JorienvanderVelde #PetraHavinga #LennyKruit #JiscaKuiper #WillemVos #TomvanWel #LauravanMeijeren #HannyvanAsdonck #FrancaHiddink

Lees meer of bestel een (docent)exemplaar bij Uitgeverij Coutinho op https://lnkd.in/e-4Yr6r2

#HanzehogeschoolGroningen/Hanze University of Applied Sciences Groningen #CentreofExpertiseHealthyAgeing Hanzehogeschool Groningen #studentenwelzijn #psychischeproblemen #supportededucation #socialwork #toegepastepsychologie

Begeleid Leren voor studenten met psychische problemen

coutinho.nl • 2 min read

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.