Extra ondersteuning bij thuis studeren

De huidige situatie is zo ongewoon dat studenten zich vaak verloren voelen, stress ervaren en niet weten wat te doen. Ze ervaren behoefte aan extra ondersteuning, maar studenten kunnen een extra drempel ervaren om hulp te zoeken (ze willen niet tot last zijn in deze voor iedereen bijzondere tijd), en als ze de drempel wel over durven te gaan, niet weten hoe op een adequate manier om hulp te vragen. Om studenten hierbij te helpen, heeft de Innovatiewerkplaats Begeleid Leren van het Lectoraat Rehabilitatie daarom de brochure “Hoe trek ik op tijd aan de bel?” – Als je extra ondersteuning nodig hebt bij het thuis studeren – ontwikkeld. 

Je kunt deze brochure als student zelf gebruiken of als professional in je contact met studenten die bij dit knelpunt hulp kunnen gebruiken. Desgewenst kun je de brochure ook doorsturen naar medestudenten of naar je collega’s en andere betrokkenen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.