Openheid materiaal beschikbaar

In het project ‘Vertel ik het wel of vertel ik het niet’ is een openheid-instrument (door)ontwikkeld, uitgevoerd en geëvalueerd. Er zijn 14 onderwijsprofessionals geschoold in het toepassen van het instrument en het instrument is bij 45 studenten die problemen ervaren met het geven van openheid toegepast. Uit het project zijn een docentenhandleiding, een werkboek voor studenten en werkbladen voortgekomen.

Hier kunt U de docentenhandleiding, het werkboek en de werkbladen vinden om gratis te downloaden.

De docentenhandleiding, het werkboek en de werkbladen zijn ook tegen kostprijs te bestellen bij het Lectoraat Rehabilitatie. De training wordt tegen kostprijs verzorgd door het lectoraat Rehabilitatie.

Het project is mede gefinancierd door de Tridos Foundation en Agis Innovatiefonds.
logo-foundation-290               Web

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.